Vendégszobák

Kedves Leendő Vendégünk!

Gyülekezetünk eltökélt abban, hogy a Magyar Református Egyház hűséges szolgáinak pihenését segítse.

A  Tapolcai Református Lelkészi Hivatalban ezért két vendégszobát alakítottunk ki, összesen 5 fő számára. Az egyik szobánk 3 ágyas (három egyszemélyes ágy), a másik szoba franciaágyas. Igény szerint tudunk még pótágyakat elhelyezni. A szobák közös fürdőszobával, valamint teakonyhával rendelkeznek (hűtő, mikró, elektromos rezsó, vízforraló, kávéfőző stb.). Parkolás a helyszínen. A vendégszobákban ingyenesen használható a Ref-WiFi.

Várjuk azon lelkipásztorok, presbiterek, illetve gyülekezeti tagok jelentkezését, akik csodálatos tájékon, a Balatontól néhány km-re fekvő Tapolca belvárosában, nyugodt körülmények között szeretnének költséghatékony, mégis kényelmes nyaralást szervezni.

A város gyönyörű. Kiváló fekvése miatt alkalmas nyaralási célpont. Rendezvények, városi programok várják azokat, akik szeretik a pezsgő városi légkört. A szállástól 5 perc sétára található Tapolcai tavasbarlang Látogatóközpont várja a gyógyulni vágyókat. A természet közelsége a túrázóknak kedvez. Városunkon keresztül halad az Országos Kéktúra útvonala. A Szent György-hegyről, a Csobáncról kiváló panoráma nyílik a Tapolcai-medencére, a Balatonra. A Keszthelyi hegység, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park néhány percre van autóval. A strandolni vágyók könnyen megközelíthetik (20 perc alatt) a környező Balaton-partszakaszokat. Kicsik és nagyok megtalálják itt örömüket. A vendégszobákat kifejezetten azoknak ajánljuk, akik az egész napos városnézés, strandolás, túrázás stb. után éjszakai nyugalmat keresnek.

Vendégeinktől kérjük, támogassák gyülekezetünket. Ennek ajánlott összege 4000ft/fő/éj, ezen felül 1000ft/fő a takarítás költsége, melyet az eltöltött napok számától függetlenül kérünk megfizetni.

A szállásról tájékoztatót e-mail elérhetőségen keresztül kaphatnak az érdeklődők. Az időpontfoglalás is e-mailen történik.

tapolcairef@gmail.com

A szobák egész évben rendelkezésre állnak.

Várjuk szeretettel!

Tapolcai Református Gyülekezet